Tule mukaan perjantain JUTTU-KLUBILLE! Ruokalassa joka perjantai klo 10 alkaen

Tarjoamme kahvit!

Vetäjänä Alpo Lähteenmäki.

Tarjoamme yksilö- ja ryhmämuotoista kuntouttavaa työtoimintaa:

 

Varissuon Työ ja Toiminta VT ry toimii Majanummen toimitilassa, joka sijaitsee aivan Varissuon liikekeskuksen läheisyydessä, hyvien bussiyhteyksien varrella. Tilat ovat esteettömät ja yhdessä tasossa. Asiakkailla on mahdollisuus osallistua yksilö- tai ryhmämuotoiseen kuntouttavaan työtoimintaan. Monipuolisia työpisteitämme ovat esimerkiksi keittiö/ruokala, neuvontapiste, kirpputori, ompelimo ja kierrätyspiste.  Näiden lisäksi voi työskennellä kiinteistö- tai toimitilahuollossa ja kuljetuksen avustavissa tehtävissä.

 

Asiakkaalla on mahdollisuus omien kykyjensä ja tavoitteidensa mukaan osallistua työskentelyyn eri työpisteissä. Toiminnan tavoitteena voi lisäksi olla esimerkiksi päivärytmin löytäminen, mielekkään tekemisen saaminen arkeen ja sosiaalisen verkoston luominen sekä ylläpito. Täältä asiakas saa toimivan työyhteisön, jossa voi rauhassa harjoitella oikeassa työyhteisössä toimimista, sen käytäntöjä ja kerätä valmiuksia työelämää varten. Meidän yhteinen tavoitteemme on parantaa osallistujien työnsaantimahdollisuuksia. Kuntouttavan työtoiminnan jakson jälkeen asiakkailla on mahdollisuus jatkaa toimipisteessä esimerkiksi palkkatuetussa työsuhteessa. Tulevaisuuden ja jatkon suunnittelu kuuluu osana kuntouttavan työtoiminnan palveluun.                                        

   

Asiakkaalla on työpisteessä tukenaan henkilö, joka opastaa työtehtäviin. Mitään ei tarvitse osata etukäteen, vaan saat opastuksen kaikkeen tekemiseen. Positiivinen asenne tekemiseen on meillä se tärkein juttu!                          

Kuntouttavan työtoiminnanohjaaja keskustelee säännöllisesti asiakkaan kanssa mm. tavoitteiden toteutumisesta sekä ohjaa ja tukee suunnitelmien eteenpäin viemisessä. Jokaista asiakasta tuetaan hänen omien toiveidensa mukaan. Asiakkaat saavat halutessaan myös työnhakuun liittyvää henkilökohtaista neuvontaa.

 

Asiakkaat saavat maksuttoman lämpimän aterian toimintapäivinä. Asiakkaat voivat osallistua ohjattuun liikuntaan / kädentaitojen työpajaan tunnin viikossa työaikana. Kuntouttavaan työtoimintaan osallistuvat saavat tarpeen mukaan ohjausta työyhteisötaidoissa tai lisätietoja aikuiskoulutusmahdollisuuksista.  

Asiakkaat saavat ohjausta ja apua ATK-taidoissa, sähköisten palveluiden käytössä ja TE-palveluissa. ATK-pisteessä on asiakaspäätteitä, jotka ovat asiakkaiden vapaassa käytössä pisteen aukioloaikoina. Toimitiloissa järjestetään myös monipuolisesti erilaista vapaa-ajan ohjelmaa, johon yhdistyksen jäsenet voivat osallistua.

 

Soita ja kysy lisää työpisteistä jne.

Hanna Viita-Alho / 044 055 9021 / Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Yksilömuotoinen kuntouttava työtoiminta Varissuon Työ ja Toiminta VT ry:ssä 2018 (esite)

Ryhmämuotoinen kuntouttava työtoiminta Varissuon Työ ja Toiminta VT ry:ssä 2018 (esite)

 

SENIORI-KERHO

Kokoontuu joka toinen maanantai (parittomat vkot) klo 12
 - Keskustellaan ajankohtaisista ja mietityttävistä aiheista
 - Retket ja matkat
 - Erilaiset pelit
 - Aiheita osallistujien omien ehdotusten pohjalta

Katso lisää tarkempia tietoja ja aikoja viikkotiedotteesta.

 

 

LIIKUNTA

Monipuolista ja innostavaa liikuntaa tarjolla joka päivälle:

- Keppijumppa

- Tanssiliikuntaa

- Peruskuntojumppa

- Jooga / venyttely

- Pingistä, koripalloa, sählyä

- Ulkoilua, pihapelejä
                                                                                                                                                                                                                  

Katso lisää tarkempia tietoja ja aikoja viikkotiedotteesta.


Tiistaisin klo 14 - 16

Tervetuloa kaikki mukaan laulamisesta innostuneet, ei pääsyvaatimuksia! Luvassa mukavaa yhdessäoloa ja toivelauluja. Lauluryhmä esiintyy myös esim. vanhustentaloissa.

Vetäjänä Outi Hokka.

Poikkeukselliset kokoontumisajat: Seuraa viikkotiedotetta.