Tarjoamme yksilö- ja ryhmämuotoista kuntouttavaa työtoimintaa:

Asiakkaalla on mahdollisuus omien kykyjensä ja tavoitteidensa mukaan osallistua työskentelyyn eri työpisteissä. Toiminnan tavoitteena voi lisäksi olla esimerkiksi päivärytmin löytäminen, mielekkään tekemisen saaminen arkeen ja sosiaalisen verkoston luominen sekä ylläpito. Täältä asiakas saa toimivan työyhteisön, jossa voi rauhassa harjoitella oikeassa työyhteisössä toimimista, sen käytäntöjä ja kerätä valmiuksia työelämää varten. Meidän yhteinen tavoitteemme on parantaa osallistujien työnsaantimahdollisuuksia. Kuntouttavan työtoiminnan jakson jälkeen asiakkailla on mahdollisuus jatkaa toimipisteessä esimerkiksi palkkatuetussa työsuhteessa. Tulevaisuuden ja jatkon suunnittelu kuuluu osana kuntouttavan työtoiminnan palveluun.                                        

Asiakkaalla on työpisteessä tukenaan henkilö, joka opastaa työtehtäviin. Mitään ei tarvitse osata etukäteen, vaan saat opastuksen kaikkeen tekemiseen. Positiivinen asenne tekemiseen on meillä se tärkein juttu!                          


Kuntouttavan työtoiminnanohjaaja keskustelee säännöllisesti asiakkaan kanssa mm. tavoitteiden toteutumisesta sekä ohjaa ja tukee suunnitelmien eteenpäin viemisessä. Jokaista asiakasta tuetaan hänen omien toiveidensa mukaan. Asiakkaat saavat halutessaan myös työnhakuun liittyvää henkilökohtaista neuvontaa.

Asiakkaat saavat maksuttoman lämpimän aterian toimintapäivinä. Asiakkaat voivat osallistua ohjattuun liikuntaan / kädentaitojen työpajaan tunnin viikossa työaikana. Kuntouttavaan työtoimintaan osallistuvat saavat tarpeen mukaan ohjausta työyhteisötaidoissa tai lisätietoja aikuiskoulutusmahdollisuuksista.  

Asiakkaat saavat ohjausta ja apua ATK-taidoissa, sähköisten palveluiden käytössä ja TE-palveluissa. ATK-pisteessä on asiakaspäätteitä, jotka ovat asiakkaiden vapaassa käytössä pisteen aukioloaikoina. Toimitiloissa järjestetään myös monipuolisesti erilaista vapaa-ajan ohjelmaa, johon yhdistyksen jäsenet voivat osallistua.


Soita ja kysy lisää työpisteistä jne.

Ritva Anttila
M: 044 055 9021
E: ritva.anttila(a)vtry.fi

 

Yksilömuotoinen kuntouttava työtoiminta Varissuon Työ ja Toiminta VT ry:ssä 2020 (esite)

Ryhmämuotoinen kuntouttava työtoiminta Varissuon Työ ja Toiminta VT ry:ssä 2020 (esite)

 

Yhteystiedot ja aukioloajat Majanummen toimitalo / Hintsankuja 4, 20610 Turku / Avoinna ma - pe klo 8 - 15 / TEL:02-236 5202 / info(at)vtry.fi

YHTEISTYÖSSÄ

Työttömien Keskusjärjestö ryELY-keskusTyö- ja ElinkeinotoimistoTurun kaupunkiSosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskusTurun ja Kaarinan seurakuntayhtymäAkseli Kiinteistöpalvelut Oy

Copyright © 2020 Varissuon Työ ja Toiminta VT ry. Kaikki oikeudet pidätetään.