Mirëseardhje!

Majanummi

Ne jemi të hapur prej të Hënëns deri të Premten nga ora 8 e mëngjesit deri në 3 pasdite.

Ne u ofrojmë anëtarëve tanë dreka me qmimë të përballueshme, aktivitete sportive, klube shoqërore dhe shërbime (riparim biçikletash, riparim rrobash, ndihmë kompjuteri). Lokalet janë të përshtatshme për qasjen e personave me atftësi te kufizuar .

Tarifa e anëtarësimit është 7 € për anëtarët e rregullt (të papunët), 12 € për studentët dhe pensionistët, dhe 20 € për të tjerët. Pagesa bëhet me para në dorë.

Dreka

Një vakt i shijshëm ’i gatuar tek ne ’ shërbehet prej të Hënëns deri të Premten nga ora 11 e mëngjesit deri në 13:00.

Dreka mund të përmbajë mish të ndryshëm, përfshirë lloje të ndryshme të mishin ,Pyesni kuzhinën për detaje.

Dreka 4 €
5 x kupona dreke 19 €
10 x kupona dreke 38 €

Kontakti

Ne jemi vendosur pranë qendrës tregtare Varissuo. Stafi ynë është shumëkulturor dhe shumëgjuhësor, por ne mund të garantojmë shërbim vetëm në finlandisht.

Qendra e komunitetit Majanummi, Hintsankuja 4
Telefoni: 02 – 236 5202
Email: info (në) vtry.fi

Lini duart me sapun, mbani një distancë me njerëzit e tjerë, mbajeni një maskë në vendet e mbushura me njerëz dhe qëndroni në shtëpi kur sëmureni. FALEMINDERIT!